Innan den historiska natten.

Inget mer hände efter det, jo förutom att en massa idioter vandrade omkring med skyltar om att utomjordingarna är våra vänner, de samlades i massor under de mystiska gigantiska kloten som glittrade likt pärlor i solen. Allt påminde mig om en film, kan inte minnas vilken för tillfället. De samlades över de större städerna i världen, och under dem samlades människor.

 

Det dansades och sjöngs av glädje, politikerna däremot tillsammans med militären försökte övertala människorna att gå hem, ingen ville lyda. Politikerna påstod sig ha läget under kontroll, en löjlig lögn. De gick in och pratade med folkmassorna, en man med en skylt där man kunde läsa ”Vi är redo, ta hos hem!” sade att han med största säkerhet skulle bli en av de första att få komma in i skeppet. Nog skulle han bli en av de första alltid, men inte på det viset som han trodde.

 

USA sade sig att det var deras plikt att ta kontakten med besökarna, om man ska peka finger och ha någon att skylla på att allt hände, varför inte dem? Även om jag nu efteråt vet vad som skulle hända så var jag då nyfiken på vad som skulle hända vid det första mötet mellan våra världar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0