Väder och förberedelser.

Vi tog vad vi kunde hitta som skulle kunna komma till användning senare. Sedan lyckades vi få bensin till motorcykeln. Vi hade bestämt oss, det var för farligt där vi var för tillfället. Vi var tvungna att ge oss av. Vi stannade kvar i lägenheten en natt.

Tyvärr går det aldrig som man önskar, det regnade, och ingen av oss två önskade att ge oss av på en motorcykel i ösregn.  Precis som i den där sången, hur gick den nu igen? Jo visst ja, "och himmelen öppnade sig". Det gjorde det här. Likt en vägg av vatten så mycket regnade det, och tack vare att glaset i fönstret var helt krossat så var lägenheten nära att svämma över av vatten när det regnade in. Vi behövde i alla fall inte något behov att oroa oss för vattenskador med tanke på att vi snart skulle ge oss av.

Mitt i regnet började det åskan att mullra och blixtar lös upp himmelen, man såg när blixen gav lite ljus den natten hur utomjordingarna svävade runt sitt pärlskepp. Det som hände då gjorde oss riktigt glada, vå såg en utomjording bli träffad av en blixt. Han föll från himmelen i ett klot av eld som naturligtvis slockande ganska fort av regnet. Hade vi tur så kanske den dog.

Nästa dag var det inte ett moln på himmelen, och vi kunde lugnt förbereda våran avresa där ifrån. Det hade varit en kul tid, men också ganska läskig. Vi hade tur som överlevde, tur som jag var osäker på om den var min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0