Liten pratstund.

Nästan helt återställd nu. De vänliga utomjordingarna verkade ha lärt sig vårat språk, för de förstod vad vi sade och vi förstod dem. Kan vara för att de talade flytande svenska men jag är inte säker. Hur som helst så var de intresserade av den gröna kuben, de sade att det var den som fungerade som ett hjärta för våra fiender, eller som de sade, deras batteri.

De var även intresserade av att veta hur vi hade fått skadorna. Vi berättade och de var genast intresserade över det vapen som vi hade använt vid striden i bunkern. De frågade hur den fungerade och hur den var byggd, vilket vi inte kunde ge några svar på.

Vi fick reda på att jordens invånare var en av de få folk som faktiskt hade orsakat dödsfall hos de där utomjordingarna. Det verkade som vi var de en av få som lyckades med det för många andra arter omöjliga uppgift, vi hade dödat några av de invaderade utomjordingarna. Tyvärr kunde inte våra nya vänner berätta mer om dem än att nästan alla andra arter i galaxen nästan var utrotade tack vare de här utomjordingarna. Varför de dödade allt och alla visste ingen, men alla visste att de var ett stort hot mot allt liv. Det var största orsaken till varför ingen annan civilisation hade tagit kontakt med oss, de var alla nästan utrotade. Inte konstigt att vi inte hittat liv på andra planeter.

De berättade att utomjordingarna säkert hade hittat oss av en slump, eller mer troligt, att de hittade oss på grund av alla radiovågor vi oavbrutet skickar ut i rymden. Så vi hade kanske förseglat vårat öde för länge sedan? Kul att veta.

Kommentarer
Postat av: paow!!

http://pawolinas.blogg.se

2011-01-27 @ 18:12:31
URL: http://pawolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0